Gå till innehåll
SM i Konståkning
SM i Konståkning

Nyttig information

Väskor förbjudna vid större evenemang.

Med anledning av den förhöjda terrorhotsnivån har Polismyndigheten tagit beslut om väskförbud vid större evenemang i Sverige.

På SM i Norrköping är det tillåtet att ha med en st mindre väska/handväska in. Maximal storlek är 40*40*20 cm (höjd x bredd x djup). Väskor som är tillåtna ska kontrolleras då besökaren går in i arenan.

Vi kommer inte att kunna erbjuda någon effektförvaring och det finns därför tyvärr ingen möjlighet att förvara större väskor under tävlingen. Vänligen respektera detta och lämna väskan hemma.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Läs mer på Polismyndighetens hemsida Länk till annan webbplats..

 

Tävlingshall

Himmelstalundshallen
Adress: Vattenverksvägen 12
603 36 Norrköping

Himmelstalundshallen ligger i Himmelstalund som är ett friluftsområde där du även kan upptäcka unika hällristningar. Det är mycket populärt att ta sig en promenad från detta område in till staden via Å-backarna.

I närheten av ishallen så finner du två livsmedelsaffärer.

På hela Himmelstalundsområdet råder fri parkering. Ingång till Himmelstalundshallen för publik och press sker via huvudentrén på framsidan.

En bild

Publicerad: 2023-10-31

Senast uppdaterad: 2023-12-11

Samarbetspartners